Inflyttningskorv, Luge tha roller coaster och beerpong- turnering

Såklart firades det med allas bummares Muscador!
 
Frankrike har inte jättegoda korvar men som inflyttningskorv fungerar de galant!
 
 
Nu när tiden har gått så långt som till april (!!!!) börjar lägenhetskontrakten så småningom nå sitt slut. Då blir det flytt till ny lägenheten, vilket var precis vad Fia och Vickan fick göra. Hjälpte de flytta alla sina miljoner saker och sen var det inflyttningsgrillning för hela slanten och ett hejdå till Dag som ska resa jorden runt. Kul för honom ;) Åt massa korv, körde charader och drack Muscador. Goa puckar det där.
 
Jag, Sofia, Sofia och Marcus åkte Luge roller coaster som är som rodel fast på räls. Självklart va blomhalsbanden på plats!
 
Coolaste tvåorna i Beerpong världen!
 
 
I tisdags hade vi Chamonix årliga Beer Pong-turnering (första utgåvan). 14 personer var inbjudna och det var så himla kul. Riktigt seriöst med slutspel och grejer. Jag och Fanny kom tvåa, riktigt nöjda! Snart får vi allt köra andra utgåvan. Man kan ju inte stanna på första- hur hade det sett ut liksom?
Annette

Låter som du har det rätt mysigt, den här sista tiden i ditt Chamonix med alla dina bum-kompisar! Fast skönt att du inte behöver flytta till annan lägenhet, det räcker nog med att flytta hem till gamla Sverige igen. Grattis till 2:a platsen i ping-pong - Kul grej!
Njut nu av sista dagarna i Chamonix med alla dina kompisar!
Kramisar