Hejdå kompisar, c'est complet

 
Egentligen ska detta inlägg handla om min kväll på jobbet igår, för det var craazyy man! Det ska också handla om det, men hade inga andra bilder atm så fick bli lite coola feztbilder från i fredags! En mycket mycket bra kväll med mina sköna bönor till vänner! Cred till Idas makeup aftonen till ära!
 
Men tillbaka till jobb då! Vi kan börja i fredags. Vår ugn i vår del av köket gick sönder (varma köket och kalla köket är på två olika ställen typ) som vi värmer efterrätter i, sniglar, pizzor etc. Så vi fick två "hyllor" i deras ugn och det vart kaaaoos. Gången mellan köken är svinsmal och där passerar alla servitriser, vi i köket och diskpojken. Så vi fick trängas där och dessutom är den ugnen kallare än vår så vi fick öka allt med två minuter. VI löste det ändå rätt bra- cause we're awesome!
 
Igår då: vi hade helt gaaalet mycket gäster- två fullbokade sittningar. Men det kom ändå in så många sällskap som inte reserverat. Runt 25 sällskap fick vi skicka tillbaka ut genom dörren, ibland med sorg i hjärtat när de gav en puppyeyes-blicken och bara: vi är baaaraaa 2 st! Sorry guys. Så ja galen men rolig kväll. Tack till Klara som får jobb att bli bra ändå, pussar till dig!
 
Hoppas ni alla har det najs, vart än i världen ni befinner er. Hej Chamfamily